برگزاری رپرتوار تئاتر تیکتاک سنندج با عنوان «آئینه صحنه، دنیای باقر سروش»

با عنوان «آئینە صحنه، دنیای باقر سروش» باسرپرستی افشین خدری مدیرمسئول آموزشگاە تیک تاک سنندج 2

با عنوان «آئینە صحنه، دنیای باقر سروش» باسرپرستی افشین خدری مدیرمسئول آموزشگاە تیک تاک سنندج 3

با عنوان «آئینە صحنه، دنیای باقر سروش» باسرپرستی افشین خدری مدیرمسئول آموزشگاە تیک تاک سنندج 4
«آئینە صحنه، دنیای باقر سروش» بە منظور معرفی استعدادهای تازه نسل جوان استان کردستان و با تاکید بر متون نمایشی نویسنده نامی کردستان باقر سروش در روزهای ۹ و ۱۰ اسفند در مجتمع فرهنگی هنری فجر پلاتو تماشای سنندج برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار ایران تئاتر در کردستان، نخستین رپرتوار تئاتر تیک تاک سنندج با عنوان «آئینە صحنه، دنیای باقر سروش» با سرپرستی افشین خدری مدیرمسئول آموزشگاە تیک تاک سنندج با همکاری آکادمی هنر قطب الدین صادقی، انجمن هنرهای نمایشی استان کردستان و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامیاستان کردستان ، بە منظور معرفی استعدادهای تازه نسل جوان استان کردستان و با تاکید بر متون نمایشی نویسنده نامی کردستان باقر سروش از تاریخ 9 و 10 اسفندماه 1403 در مجتمع فرهنگی هنری فجر پلاتو تماشای سنندج برگزار میشود.
نمایش ویکنت شقه شده به کارگردانی اشکان کمانگر، رسن های گور به کارگردانی راشد ساعدپناه، توفان به کارگردانی کیوان آذرخش، نویسنده ای که نام کتاب هایش در جدول حروف متقاطع جا نمیشد به کارگردانی پیام رستمی و نمایش سه خواهر با کارگردانی مبین عطایی در این رپرتوار اجرا می شود.
سید فاتح بادپروا(نویسنده، کارگردان و طراح صحنه)، باقر سروش(کارشناس ارشد ادبیات نمایشی، بازیگر، نویسنده و کارگردان) و زاهد زندی(کارشناس هنرهای نمایشی، بازیگر و کارگردان) به عنوان هیئت داوران نخستین رپرتوار تیک تاک معرفی شدند.
دو ورکشاپ و کارگاه تخصصی جهت رشد و مطالعات اجرای نسل تازه تاتر کردستان در نخستین رپرتوار تئاتر تیکتاک سنندج «آئینە صحنه، دنیای باقر سروش» با حضور کورش زارع رمشتی و ایلیا گیاهچی از دانش آموختگان تاتر با موضوع اقتباس پستمدرن و متاتئاتر، چگونه میتوان متون کلاسیک را با نگاهی خلاقانه و پستمدرن بازآفرینی کرد؟ در این کارگاه، ضمن بررسی مفاهیم اقتباس و متاتئاتر، اجراهایی همچون Medea/Macbeth/Cinderella و Faustus را تحلیل کرده و روشهای نوین روایتگری بررسی خواهد شد.
همچنین کارگاه شانو و نسلکشی: دراماتورژیهای استعمارزدایانه آقای ایلیا گیاهچی روز جمعه 10 اسفند در سالن کنفرانس مجتمع فجر سنندج به صورت انلاین با کالیفرنیا برگزار می شود. در این کارگاه به این مساله خواهیم پرداخت آیا اجرا میتواند بستری برای مقابله با استعمار و بازپسگیری روایتهای تاریخی باشد؟ در این جلسه، اجرا نه فقط بهعنوان یک فرم هنری، بلکه بهمثابهی راهبردی ضدهژمونی تحلیل خواهد شد و به بررسی مسئلهی نسلکشی، تحریف تاریخ و حذف آرشیوی در نسبت با شانو پرداخت میشود.
در آیین اختتامیه این رپرتوار از سال ها تلاش بی وقفه باقر سروش تجلیل میشود.